tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sairastuvalta hei!

Oli yö. Olin juuri varannut netin roskalavalta meille keittiön kulmakaapin. Viiden minuutin päästä kuopus oksensi sänkyynsä. Sellaista elämä on just nyt. Kaikkea voi suunnitella, eikä kuitenkaan mitään. 

Tänään onkin sairastupailtu, ja sen kunniaksi syöty puurot olohuoneessa. 

Ja elämä menee niin kuin se menee ja lopulta parhain päin: Roskalavalta saatu kaappi haettiin, todettiin järjettömän isoksi lastulevymöhkäleeksi, ja diilattiin se välittömästi seuraavana jonossa olleelle. Samoin sunnuntaina ostettu kaappi taitaa jatkaa matkaa eteenpäin, koska ehdolla on jo uusia, entistä paremmin tilaan sopivia. Kun en ole rakentamisen ammattilainen, en edelleenkään osaa hahmottaa jokaista kulmaa ja ratkaisua etukäteen. Jos voisin, askartelisin kaapeista pahvimallit, joita voisin sitten liikutella edestakaisin samalla kun suunnittelen. Se ois kuin aikuisen legoleikki!

Söpön nukkumisen (kolmet unet tavallisten yksien sijaan) lomassa kuopus oli oikein reipas. Vaikkei aamulla ulos päästykään, ihana aurinko onneksi piristi sisälle asti. Illalla sentään pääsin vinttaamaan pyörällä kirjastoon keskimmäisen kanssa.

Sairaanhoidon ja vinttailun lisäksi olen tänään lukenut uusia kivoja blogeja. Lisäilen niitä vähitellen tuohon sivupalkkiinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti