keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen kesälomapäivä

Hoitovapaavapaudessani voin kai päättää, että kesäloma on silloin, kun siltä tuntuu. Ja eilen tuntui: Naapurin lapset vesisotaili ja omat pikkulapset oli päiväunia lukuunottamatta koko päivän ulkona. Sain kasvit siirrettyä ulos vanhoihin kasvatuslaatikoihin. (Maanantain taloyhtiön kokouksessa tajusin, että haaveilemani kohopenkit eivät taida toteutua ihan heti, toivottavasti edes tänä vuonna!) Aamulla ompelin, suorastaan ompaisin, puolessa tunnissa ilman kaavoja ja ainuttakaan nuppineulaa tiikerikuosihtavat, melko karseat mutta ihanat päällä -pihasortsit. Illalla ehdittiin mies miekkosen kanssa pelaamaan vuoron perään jalkapalloa harrastusporukan kanssa. Ehdin myös loikoilla tän kesän uutuushankinnassa, riippumatossa – kahteenkin otteeseen.
Sain lisäks poistettua ton tukias-värin varpaankynsistä. Kumma juttu kun teini-ikäisen esikoisen mekossa ja kynsissä persikkaan vivahtava pinkki näyttää oikein nätiltä! Asiasta kirjoitettu iso muistilappu pään sisäiselle muistilistalle: "Kolmenkymmenen ja neljänkymmenen ikävuoden välissä vältä tiettyjä pinkin sävyjä." Tehty lisäys: "Jos joskus rikastut, tilaa pedikyyri."

2 kommenttia:

  1. Kun ompaisee, ehtii vielä uloskin! Ompaisussa myös voi vähän oikaista, esim liian pitkän vyötärökaitaleen tyynesti saumuroida kaksinkerroin piiloon. Sopii kesälaiskalle :)

    VastaaPoista