maanantai 24. elokuuta 2015

Lähtö / Going

Nyt se hetki on käsillä. Viikkoja kestänyt paperiasioiden hoito, siivous, keittöremontin teko, 11 vuotta puuttuneiden listojen viimeistely (se viime tippa on todellakin paras motivaattori!) sekä loputon järjestely on ohi. Istun kentällä, kerrankin yksin, kerrankin niin etten voi tehdä enää seuraavaa asiaa työlistalta. Matkalla - niin - Koreaan. Ja kuten joka kolmas on varmistanut, Etelä-, ei Pohjois-.

Aloitin tämän blogin värkkäily-remontointi-yleisblogina ja nyt se jatkuu hetken reissublogina, jos intoa vain riittää (aiemman perusteella en uskalla luvata enää mitään!). Seuraavat neljä kuukautta mun on tarkoitus olla opiskelijavaihdossa Etelä-Korean toiseksi suurimmassa kaupungissa Busanissa (kaakkoisrannikolla, väkiluku noin 3,6 miljoonaa). Mies ja pikkulapset tulevat perässä kolmen viikon päästä ja 16-vuotias pitää pidennetyn syysloman meillä. Nyyh. Ikävöin jo nyt hieman...

Mutta nyt olen tässä. Norwegianin lähtöaula alkaa täyttyä. Seuraavien 22 tunnin aika tiedossa kolme lentokonetta ja luotijuna. Oulu - Helsinki - Moskova - Soul - Busan. Kohta lähdetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti