keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ihana Satuhieronta-käsikirja!

Nyt se on valmis ja julkaistu: kauan ja huolella tehty Satuhieronta-käsikirja. Tästä vihjaisinkin edellisessä postauksessa. Vitsi että on hyvä mieli; niin hyvä että hehkutan täällä blogissakin, vaikka oikeestaan tää blogi on mun vapaa-aikaa eikä ollenkaan töitä varten. Mut tällaiset projektit on siitä mukavia, että niissä on paljon yhtymäkohtia omaan elämään. Niin paljon, että työ ei ole vain työtä. Tämän kirjan oppejahan voin suoraan hyödyntää omien pampuloiden kanssa! Testattu on, ja esimerkiksi Autopesula-satuhieronta rauhoitti tosi hyvin aika... "eläväistä" kolmivuotiasta.

Kirjan on kirjoittanut satuhieronnan kehittänyt Sanna Tuovinen. Kirjan aivan ihanat piirroskuvat on Sanna Pellicionin kynästä. Sannallahan on myös muita aivan mahtavia juttuja... Valokuvat otti Mikko Törmänen, kannen suunnitteli Laura Lyytinen ja kirjan julkaisi WSOY. Kippikset vaan kaikille! Ja mä siis taitoin kirjan, koska sitäpä mä teen.


8 kommenttia:

 1. Vau. Mä haluan tän. Töihin! Ja kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelinkin sua postausta tehdessä :) Kirjan saa tilattua Wsoyn tai Sanna Tuovisen kautta. Mullekin pitäis tulla muutama kirja, ja ehkä myyntiinkin asti, mut toistaiseksi mulla on vaan tää yks kappale. Suosittelen! Pitää omien lastenkin päiväkotiin ja anopin päiväkotiin viedä kirjat.

   Poista
  2. Voi ei mä en kestä :D Ajattelit mua! Kiitos, olen otettu. Ja kirja on muistilapulle merkattu hankittavaksi :)

   Poista
 2. Söpön näköinen!

  Hei laitan sulle ihan kohta kesäkuvahaasteen! Älä osallistu jos haasteet ärsyttää, mutta tiedäpä vaikka innostuisit ihastelemaan kesän otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ärsytä, lisään listalle ja tartun haasteeseen joku päivä kun vähiten sitä odotat! Jes kesä, sen muistelu on aina paikallaan marraskuussa, ja kohtahan sitä voi jo alkaa kunnolla oottamaan: kevät on ihan nurkan takana…

   Poista
 3. Minä olen myös ihastunut Satuhierontakirjaan. Ja ylipäänsä koko satuhierontaan. Kävin juuri viikko sitten satuhierontaohjaajakoulutuksen ja pääsen jatkossa viemään myös eteenpäin satuhieronnan taikaa.

  Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Satuhieronta onkin niitä asioita, joita on ilo viedä eteenpäin. Mukavaa uutta vuotta sulle!

   Poista