tiistai 21. lokakuuta 2014

DIY: pipo päähän

"En tykkää." "Se ei ole minulle hyvä." Tai vain lyhyesti: "Ei-ei-ei-ei-ei!" Syksyä ja lasten pukemisen ihanuuttahan tässä mietin. Viime aikoina kolmivuotiaan ei-ei-ei on kohdistunut eniten kenkiin (check: uudet isommat talvikengät hankittu) ja huppulakkiin, jota "spaidömään" ei haluaisi päällimmäisen lakin alle. Kätevänä - tai ainakin innokkaana - äitinä lähdin ratkomaan ongelmaa.

Kaivoin esiin vanhimman lapsen pieneksi jääneen, muutenkin turhan lyhyen treenipipon ja ammoin kirpparilta hankitun villapipon. Sakset leikkaamaan ja saumuri laulamaan! Tosin mokasin heti ja katkoin saumurin langat, joten tunnin äherryksen jälkeen siirryin tavalliselle ompelukoneelle. Lopputuloksesta tuli kuitenkin minusta älyttömän söpö kääntöpipo, vai mitäs tykkäätte? Nyt on niska ja korvat varmasti piilossa ja voidaan hetkeksi jättää huppulakkitaistelu sikseen.

Enää jännitän, meneekö tuo lakki päähän asti. Kolmivuotiaiden kanssa u never know...


2 kommenttia:

  1. No mutta tulipa hieno! Lasten kanssa ei koskaan tiedä mikä vastaanotto on. Viimeeksi markkinoin pojalle ostamaani kauluspaitaa "samanlainen kuin Isaac Elliotilla", ja rupesi käyttämään paitaa. Vaikkei Iisakilla sellaista olekaan, niin poikaan meni täydestä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvä perustelu tuo Isaac Elliot ;) Tää pipo on saatu pienen vastustelun jälkeen käyttöön koska siinä on numero ja palomiehillähän pitää olla numero, että ne erottaa helposti hälytyksissä, tottakai! Kekseliäisyys välillä koetuksella...

    VastaaPoista